|
|
Historyczne Bitwy - wznowienia, Jakie HBki powinny ukazać się ponownie?
|
|
|
|
Do mojej poprzedniej listy chciałbym dodać:
1. Jalu 1894. 2. Santiago 1898. 3. Podhajce 1698. 4. Powstanie Mahdiego 1881-1898. 5. Bannockburn 1314. 6. Wielka Brytania 1940. 7. Hastings 1066.
|
|
|
|
|
|
|
|
QUOTE(Damian W. @ 11/08/2007, 20:58) 4. Powstanie Mahdiego 1881-1898. Akurat Powstanie można łatwo dostać np tu Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Marragorth8
|
|
|
I ranga |
|
 |
|
Grupa: Użytkownik |
|
|
Nr użytkownika: 33.790 |
|
|
|
Michal Pacyna |
|
Zawód: belfer |
|
|
|
|
Na Allegro właśnie znalazł się śmiałek, który dał 185 PLN za "Legnicę 1241". Ciekawe czy Bellona kiedyś wreszcie to wznowi, czy nie. Nota bene niektórzy chyba nie zauważyli wznowienia "Jerozolimy 1099" i dalej myślą, że można sobie za nia zaśpiewać jedyne 45 PLN, bo to "unikat" .
|
|
|
|
|
|
|
Scypion_Afrykański
|
|
|
I ranga |
|
 |
|
|
|
Nr użytkownika: 31.411 |
|
|
|
Zawód: uczen |
|
|
|
|
Ze wznowień najbardziej ucieszyła by mnie Kynoskefalaj 197 p.n.e. Z HB Pana Kęcieka mam wszystkie właśnie oprócz Kynoskefalaj. Na allegro wogóle jej nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Marragorth8
|
|
|
I ranga |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Michal Pacyna |
|
|
|
|
|
QUOTE(Scypion_Afrykański @ 21/08/2007, 13:44) Ze wznowień najbardziej ucieszyła by mnie Kynoskefalaj 197 p.n.e. Z HB Pana Kęcieka mam wszystkie właśnie oprócz Kynoskefalaj. Na allegro wogóle jej nie ma... Kynoskefalaj na Allegro bywa, ale rzadko. Dzisiaj właśnie jest, tyle że aktualnie za 82 PLN
|
|
|
|
|
|
|
ryszpak
|
|
|
I ranga |
|
 |
|
|
|
Nr użytkownika: 10.680 |
|
|
|
Stopień akademicki: posiadam |
|
Zawód: lesnik |
|
|
|
|
QUOTE Kynoskefalaj na Allegro bywa, ale rzadko. Dzisiaj właśnie jest, tyle że aktualnie za 82 PLN Już jest 91.01 zł a i to pewnie nie koniec
|
|
|
|
|
|
|
ryszpak
|
|
|
I ranga |
|
 |
|
|
|
Nr użytkownika: 10.680 |
|
|
|
Stopień akademicki: posiadam |
|
Zawód: lesnik |
|
|
|
|
QUOTE(ryszpak @ 24/08/2007, 9:29) Już jest 91.01 zł  a i to pewnie nie koniec A za 223 zł poszło. To chyba rekord jeżeli chodzi o HB-ki
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak bym miał wiecej niż jeden swój to bym chętnie sprzedał za taką cenę.  A swoją drogą obłędne są te ceny na Allegro. W antykwariatach u mnie (okolice Katowic są po 20zł). Pewnie wszytskiego nie ma, ale jak się regularnie raz na tydzień jest to w ciągu kilku lat się wszytskie kupi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Austerlitz, Berezyna i Marengo
|
|
|
|
|
|
|
Islam Gerej III
|
|
|
II ranga |
|
  |
|
|
|
Nr użytkownika: 34.089 |
|
|
|
Stopień akademicki: mgr |
|
|
|
|
[B]Alamo-San Jacinto[B] W księgarniach dawno nie ma, czasami tylko na allegro (ale bez 50zł nie ma co się zaczynać bawić w licytację). Chciałbym to zdobyć - słyszałem, że najlepsze opracowanie tematu w Polsce, który co tu dużo mówić...jest ciekawy:)
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Legnica 1241 Waterlo 1815 Gettysburg 1863 Gorlice 1915 I jeszcze pare innych.
|
|
|
|
|
|
|
Marragorth8
|
|
|
I ranga |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Michal Pacyna |
|
|
|
|
|
Bellona właśnie zaanonsowała nowe wydanie "Beresteczka" R. Romańskiego. Czyżby nareszcie zauważono, czego na rynku brakuje?
|
|
|
|
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
Śledź ten temat
Dostarczaj powiadomienie na email, gdy w tym temacie dodano odpowiedź, a ty nie jesteś online na forum.
Subskrybuj to forum
Dostarczaj powiadomienie na email, gdy w tym forum tworzony jest nowy temat, a ty nie jesteś online na forum.
Ściągnij / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innym formacie lub zobacz wersję 'do druku'.
|
|
|
|