|
|
RAFAL ZIEMKIEWICZ, Opinie, obserwacje, oceny
|
|
|
|
Jeden dzień bez dostępu do forum i już robi się ciekawie.
QUOTE(kundel1 @ 16/02/2018, 1:16) QUOTE(Lord Mich @ 16/02/2018, 0:16) bycie prawicowym januszowatym bucem. A kolega z jakiej części Polski? Bo chciałbym ocenić ciężar tego oskarżenia. Pozdrawiam z Łodzi. Ciekawym twej oceny.
QUOTE(emigrant @ 16/02/2018, 1:34) A tak poważnie mówiąc, to to jest żałosne, ta cała gnidowatość: Jak się gościa nie lubi, to się daje przyzwolenie na takie sukinsyństwo i kneblowanie jak wobec Ziemkiewicza.
Mają własnych Ziemkiewiczów, których dzielnie linkuje m.in Ty i kathy na forum. Ponadto sposób zachowania Ziemkiewicza, immanentny dla polskiego prawicowego publicysty, czyli kompleksy, słoma z butów i brak elementarnej kultury osobitej jest równie dalekie od wartości brytyjskich jak muzułmanina z obowiska z Calais. Ja nawet widzę bliskość kulturalną pomiędzy nimi z muzułmanami.
QUOTE(Prawy Książę Sarmacji @ 16/02/2018, 1:58) QUOTE(Lord Mich @ 15/02/2018, 21:29) Artykuł w punkt http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,1...maja.html#Z_MT2Brytyjczycy po prostu nie życzą sobie obco kulturalnego dzikusa i mają rację. Pozdrawiam! Pisanie że jakikolwiek artykuł giewu jest "w punkt" było modne 20 lat temu. Czy oprócz dziecinnego argumentu jesteś w stanie odnieść się do treści artykułu?
QUOTE(Sghjwo @ 16/02/2018, 11:35) Ja jestem przeciwny takim metoda. Tzreba pozwolic takim (jak to ladnie okreslil Lord Mnich) januszowatym bucom pozwalac mowic. Im wiecej mowia tym bardziej sie kompromituja. I dotyczy to obydwu stron.
Ja mu wcale nie bronię udzielać się na mediach społecznościowych, sam obserwuję go dla beki na twitterze i mam nadzieje, że długo tam pozostanie.
QUOTE(Baszybuzuk @ 16/02/2018, 13:14) Kolejny powód dla którego niektórzy powinni się dobrze zastanowić, zanim zaczną aktywnie korzystać z konta na tweeterze... Oczywiście że RAZ żadnym neonazistą nie jest, ale kiedy pisze coś na szybko, efekty bywają bucowate właśnie. Koncepcję zakazu wpuszczania do Wielkiej Brytanii uważam dla niego zaś za swoiście nobilitującą - czy są nią np. objęci jacyś inni Polacy? Największy "nazista" III RP. Tego jeszcze nie było.  Gorzej, to był na razie tylko luźny pomysł. Lokale po prostu wymówiły mu miejsce (Ziemkiewicz podaje, że w wyniku zastraszania: https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/...397235826868225)
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
QUOTE(Lord Mich @ 17/02/2018, 16:19) Ja mu wcale nie bronię udzielać się na mediach społecznościowych, sam obserwuję go dla beki na twitterze i mam nadzieje, że długo tam pozostanie.
Dlatego też w tym wypadku nikt nie pretensji do ciebie, tylko do Rupa Huq (?)
Nota bene chciała też zabronić Trumpowi wjazdu do GB. Tolerancyjność, jak widać, się jej uszami wylewa.
|
|
|
|
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
Śledź ten temat
Dostarczaj powiadomienie na email, gdy w tym temacie dodano odpowiedź, a ty nie jesteś online na forum.
Subskrybuj to forum
Dostarczaj powiadomienie na email, gdy w tym forum tworzony jest nowy temat, a ty nie jesteś online na forum.
Ściągnij / Wydrukuj ten temat
Pobierz ten temat w innym formacie lub zobacz wersję 'do druku'.
|
|
|
|